Vil du oppleve proffsyklingen på nært hold?

Den 20. til 24. mai kommer blant annet 7 av lagene som også skal være med på årets Tour de France til Norge! De skal delta i proffrittet Tour of Norway som strekker seg over 5 etapper med start i Skarnes og målgang i Hønefoss.
I den forbindelse er det behov for en del praktisk organisering langs veien. Milton Larvik har stiller med 35 løypevakter gjennom Larvik, men behovet er større! På vegne av Tour of Norway går vi derfor ut og spør om Kjose IL har mulighet til å stille med noe personell? Det er snakk om noen timer fra ca kl 14:30 til 17:00 torsdag den 21. mai. Strekningen vi skal dekke er fra Bommestad til Brunlanesveien på den andre etappen av rittet som starter i Drammen og har målgang i Langesund.
Man får være med å kjenne litt på alt som foregår rundt rittet og opplever det store støtteapparatet og rytterne tett på. Dessuten håper vi det er motiverende å stille opp når man først får til slike arrangementer til Norge. Tour of Norway lønner også klubbene som deltar økonomisk. Det regnes ut på timebasis per deltaker så det er vanskelig å si noe eksakt, men for tilsvarende jobb i 2014 mottok Milton Larvik SK rundt kr. 17.000,-

Har du lyst på en god tilskuerplass under tour of Norway, samtidig tjene noen penger for Kjose IL.
Ta kontakt med meg, så snart du har lest denne.
Mobil: 934 57 915
mail: jorn.omsland@nli.no

Mer info: www.tourofnorway.com
Løypekart: www.bikemaster.no