Stor entusiasme på smørekurs

Iver og glød med både godt feste og god gli oppsummerer smørekurset som ble avholdt på Eikvang, onsdag 5. februar.

14 deltakere hadde staket seg frem til Eikvang for å delta på smørekurset som ble avholdt i regi av skigruppa til Kjose IL.

Kursets entusiastiske instruktør, Morten Solum fra Sport1 Øya, sørget for å vekke liv i skiinteressen for alle de fremmøtte.

 

Kursets entusiastiske instruktør, Morten Solum fra Sport1 Øya, sørget for å vekke liv i skiinteressen for alle de fremmøtte. Med et spekter av nødvendig utstyr, samt det som kunne sette prikken over i-en innenfor skismøring, instruerte han alt fra rens til ferdig «preppa» ski. Alle deltakerne var av den nysgjerrige sorten, og dro til seg kunnskap etterhvert som det ble servert.

Etter en time med demonstrasjoner og en aldri så liten kafferast, var det omsider deltakernes tur til å prøve sine drifter innenfor skisportens forberedelser. Glider, klister og voks ble med ømfintlig hånd påført etter alle kunstens regler, og utifra sluttresultatet å bedømme, kan det med trygghet sies at Solum hadde fått formidlet budskapet sitt på en eksemplarisk måte.

Øystein Næss viser hvordan benstilling og armføring bør gå for seg ved påføring av glidelag.
Dette bør være en del av grunnutrustningen når du er innehaver av et par ski.

Vår egen eminente skiløper stillte sin kunnskap til rådighet under praksisen.

Det kan absolutt sies at temakvelden falt i smak hos de fremmøtte, og at slike kvelder er noe vi bør satse mer på. -Et godt tilbud til medlemmene!

 

Er du ikke medlem? -Meld deg inn i dag!

 

Klikk her for å se resten av bildene fra kvelden