Om friidrett

Kjose IL’s Friidrettsgruppe har 2 hovedaktiviteter hvert år;

– Kjoseløpet er et populært og uhøytidelig mosjonsløp på 6,5km som går i nydelig natur på Omsland, Kjose. Dette er et glimrende arrangement for hele familien, det er også et barneløp på 2 km som finner sted før hovedløpet starter. Arrangementet bærer preg av fantastisk dugnadsinnsats, og vi har fått mye ros av deltakerne for trasèen og arrangementet ellers. Antall deltakere øker stort sett hvert eneste år. Kjoseløpet foregår alltid på Kristi himmelfartsdag, så sant ikke denne kolliderer med 17. mai.

– Idrettsmerket. Dette er en mulighet for voksne i alle aldre til å teste seg, ettersom kravene er tilpasset den aktuelle utøvers alder. Det er 2 kvelder hvert år som man kan ta idrettsmerket.

I tillegg har vi flere felles aktiviteter for store og små, f.eks fotballkamper på den flotte balløkka og gåturer til forskjellige fjelltopper i nærområdet. Datoen for disse begivenhetene finnes på vår aktivitetskalender.

Om vinteren er det innetrening for barn i salen på Eikvang, det er ballspill og mange andre aktiviteter som gjør at de yngste kan møtes til sunn fysisk fostring og sosialt samvær på den mørkeste årstiden.

For tiden er det ikke noen regelmessig organisert treningstilbud.